Projektledare – Infuse Communication

Infuse Communication ser till att företag syns och får den funktionella och effektiva mötesyta som kunderna behöver, oavsett om det gäller en mässmonter, produktlansering, fast installation eller ett event. Vi ansvarar för design, producerar ingredienserna, sköter logistiken, monterar, demonterar samt genomför mässan eller eventet oavsett var i världen det sker. Vi genomför mer än 300 leveranser per år och hittar den mest optimala set-upen utifrån kvalitet och ekonomi för varje leverans. Merparten av våra kunder är stora, internationella bolag varför de flesta av våra leveranser sker utomlands, ofta med hjälp av partners runt om Europa, Nordamerika och Asien. Vi har en egen kreativ verkstad där framtidens lösningar skapas. Vi varvar traditionell teknik med avancerad digital presentationsteknik i nya miljöer och med nya material.

Vårt bolag är väletablerat inom vår bransch och ligger i framkant. Omsättningen är ca 70 miljoner SEK med 16 heltidsanställda medarbetare inom design, projektledning, lager och byggledning. Verksamheten bedrivs från kontoret i Linköping men vi har även ett bolag i USA. Läs mer på www.infuse.se

Om Tjänsten

Tänk om du fick vara med och tillför energi, kreativitet och erfarenhet inom exhibits & events? Tänk om du fick chansen att vara med och se till att våra spännande kunder syns på mässor i Sverige och i andra länder? Tänk om du fick bli vår nya Projektledare?

Vi söker nu en Projektledare som kommer att driva och ansvara för olika utställningsprojekt och event både inom Sverige och internationellt. Projekten är unika och du får i din roll ansvara för hela projektprocessen från framtagning av kalkyler, kontakt med externa underleverantörer samt interna resurser till en färdig monter eller evenemang. Arbetet innebär alltså att självständigt driva komplexa projekt – ofta flera projekt parallellt med varandra. Som projektledare ansvarar du för både förberedelser vid hemmakontoret samt praktiskt arbete vid etablering och genomförande av uppdragen. Rollen är mycket bred och kräver både administration, inköp, beräkningar, kreativitet och att praktiskt kunna hugga i med allt projektet kräver. Placering är vid vårt kontor i Linköping. Tjänsten innebär resor både inom Sverige och utomlands.

Vem är du?

Vi tror att du idag arbetar i en liknande roll och har erfarenhet av att leda den här typen av projekt. Som person är du självgående, strukturerad och har hög social kompetens. Då du parallellt driver olika projekt samtidigt så krävs det att du är stresstålig. Ditt sinne för detaljer och din goda förmåga att lösa problem kommer väl till pass! Du får energi av att arbeta med andra i olika gruppkonstellationer, är prestigelös och kan kavla upp ärmarna när så det behövs.Vi ser gärna att du som som söker antingen har några års erfarenhet eller kan vara i början av din karriär. Du har goda kunskaper i engelska och har B-körkort.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Infuse Communication med OnePartnerGroup. Läs mer och ansök tjänsten på https://www.onepartnergroup.se/lediga-jobb/linkoping/projektledare-infuse-communication senast den 31 maj. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att höra av dig till:
Stefan Johansson, senior rekryteringskonsult på 0706 – 58 59 45.

monterbyggare

Infuse Communication är en fullservicebyrå som har de bästa och mest kvalificerade lösningar när det gäller mässor, utställningar, events och inredningar. Vårt erbjudande omfattar hela processen från konceptframtagning till produktion och byggnation.

Nu söker vi ytterligare monterbyggare!

Du är med och monterar och demonterar våra kunduppdrag i Sverige och utomlands. Du förbereder och ansvarar för frakt av material på vårt lager samt sorterar in material vid hemkomst på sin givna lagerplats. Du är van att arbeta strukturerat och hålla givna tidplaner. De flesta uppdrag är olika vid varje tillfälle vilket gör att du förväntas hitta den bästa lösningen för varje enskilt projekt.

Du bör ha förmågan att arbeta både självständigt och i grupp vilket förutsätter att du är både initiativrik med egen drivkraft och trivs bra att samarbeta med andra. Du är händig, flexibel och mycket lösningsorienterad. Som person är du social och utåtriktad!

Vi söker dig som tycker om att jobba i ett högt tempo ute på fältet med ett mycket varierande jobb! Du får gärna ha erfarenhet som snickare eller montör.

Tjänsten är en heltidstjänst med 6 mån provanställning. Schemalagd obekväm arbetstid förekommer regelbundet. B-körkort är ett krav och truckkort önskvärt.

Maila din ansökan till: rekrytering@infuse.se